Mikä ForMare on?

ForMare on merenkulkijoille suunnattu hyvinvointiohjelma, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden parantaa tasapainoa ja hyvinvointia elämässä. Osallistuja määrittelee itse omat tavoitteensa, jotka haluaa saavuttaa 2 vuotta kestävän ohjelman aikana. ForMaresta saa tarvittavat elementit ja tuen niiden saavuttamiseksi. 

Ohjelma sisältää luentoja ja liikuntaa sisältäviä hyvinvointitilaisuuksia sekä henkilökohtaista harjoittelua oman valmentajan ohjauksessa. Osallistujien käytössä on myös "mental coach", jolta saa apua henkiseen hyvinvointiin. ForMare-paketin arvo on reilu 2000€, mutta osallistujat maksavat ainoastaan sitoutumismaksun 150€.

ForMaresta saat yksilöllisiä ohjeita

  • Elämäntapamuutokseen

  • Liikuntaan

  • Painonhallintaan

  • Ravitsemukseen

  • Palautumiseen ja lepoon

  • Stressinhallintaan


Haku ja valintaprosessi

Ohjelmaan haetaan sähköisen hakukaavakkeen kautta. Hakukriteerit ovat yksilöllisiä, mutta yhtenä keskeisenä tekijänä on elämäntapojen muutostarve. Ohjelmaan valitaan henkilöitä, jotka itse kokevat tarvetta elämäntapamuutokselle ja heillä on motivaatiota sen toteutukseen. 

Jos et ole liikkunut juurikaan ja on tuntunut siltä, ettet tiedä mistä aloittaisit, ForMaresta saat työkalut siihen. Valinnat tehdään hakukaavakkeen vastausten sekä työterveyslääkärin ja laivan sairaanhoitajan avulla.


 

Asiantuntijoiden laatima hyvinvointiohjelma

ForMarea toteuttavat MEPA ja MEK yhteistyössä vakuutusyhtiö Alandian ja Merimieskirkon kanssa. Kuntotestaus- ja valmennuspalveluja tuottaa R5 Athletics and Health. 

Ohjelman projektipäällikkönä toimii MEPAn hyvinvointivastaava Ialina Buckbee. 
Onko kysyttävää? Ota yhteyttä

Ialina Buckbee
+35810 349 3113
formare@mepa.fi

(äitiyslomalla)
Krista Lankila
+35810 349 3104
formare@mepa.fi

Q&A


ForMare-osallistujien uuden alun tarinoita

 

Yhteistyössä: