Mikä ForMare on?

ForMare on merenkulkijoille suunnattu hyvinvointiohjelma, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden parantaa tasapainoa ja hyvinvointia elämässä. Osallistuja määrittelee itse omat tavoitteensa, jotka haluaa saavuttaa 2 vuotta kestävän ohjelman aikana. ForMaresta saa tarvittavat elementit ja tuen niiden saavuttamiseksi. ForMare-paketin arvo on reilu 2000€, mutta osallistujat maksavat ainoastaan sitoutumismaksun 200€.

Ohjelma sisältää kuntotestejä, terveystarkastuksia, luentoja ja liikuntaa sisältäviä hyvinvointitilaisuuksia sekä henkilökohtaista harjoittelua oman valmentajan ohjauksessa. Osallistujilla on mahdollisuus saada tukea myös Merimieskirkon laivakuraattorilta: 
Mia Haapakorva / oulu@merimieskirkko.fi / 0400 371 574
 

ForMaresta saat yksilöllisiä ohjeita

  • Elämäntapamuutokseen

  • Liikuntaan

  • Painonhallintaan

  • Ravitsemukseen

  • Palautumiseen ja lepoon

  • Stressinhallintaan

  • Henkiseen hyvinvointiin


Haku ja valintaprosessi

Ohjelmaan haetaan sähköisen hakukaavakkeen kautta. Hakukriteerit ovat yksilöllisiä, mutta yhtenä keskeisenä tekijänä on elämäntapojen muutostarve. Ohjelmaan valitaan henkilöitä, jotka itse kokevat tarvetta elämäntapamuutokselle ja heillä on motivaatiota sen toteutukseen. 

Jos et ole liikkunut juurikaan ja on tuntunut siltä, ettet tiedä mistä aloittaisit, ForMaresta saat työkalut siihen. Valinnat tehdään hakukaavakkeen vastausten sekä varustamon hr:n, työterveyslääkärin ja laivasairaanhoitajan avulla.


 

Asiantuntijoiden laatima hyvinvointiohjelma

ForMarea toteuttavat MEPA ja MEK yhteistyössä Merimieskirkon ja työterveysyhtiö Mehiläisen kanssa. Kuntotestaus- ja valmennuspalveluja tuottaa R5 Athletics and Health. 

Ohjelman projektipäällikkönä toimii MEPAn hyvinvointivastaava Netta Varga.
Onko kysyttävää? Ota yhteyttä!

Krista Lankila
formare@mepa.fi

Q&A


ForMare-osallistujien uuden alun tarinoita

 

Yhteistyössä: